top of page

Group

Public·121 members

Cine Un Tata Mai Are


Download https://blltly.com/2tmaoyCine Un Tata Mai Are


Buna ziua. Deci sa inteleg ca chiar daca mama l-a facut fiind in casnicie cu alt barbat, cel care cu care se afla in casnicie este obligat acum cand sunt divortati sa-l intretina pe minor Eu stiam ca daca se dovedeste ca minorul nu este ruda de sange cu tatal lui, mama lui trebuie sa rambursese tot banii primiti pana in momentul cand s-a dovedit nerudenia si plata pensiei alimentare se intrerupe aici. Nu este asaMultumesc!


Buna ziua,Daca tatal a castigat la pariuri in timpul casatoriei, apoi s-a pronuntat divortul, mama copilului ii poate imputa dupa doi ani si jumatate cei 25 % din castigurile de atunci Mentionez ca declaratia 205 privind impozitarea acelor castiguri a aparut la ANAF anul urmator si pe ele se bazeaza mama copilului chiar daca nu atunci a incasat tatal banii castigati.Multumesc!


Buna daca tatal copilului este inchis pe patru ani are datorie cu piesia alimentara este vrio lege pentru el ca sa achite si inca o rugaminte daca bunica adica mama lui sia facut un grafic la primaria raionala ne ajutind nepoata nici prin bunuri sau cu financiar dar are un grafic pentru mine ca mama iesit din comun de Simbata de la 10 pina adoua zi la ore cinci siara asa grafic este posibil mie imi pare esit din comun


Buna ziua. Cum pot solicita, dpv legal, o actualizare a valorii salariului pe care tatal copilului, ce plateste pensie alimentara, il are In cazul in care tatalui i s-a marit salariul, plateste lunar pensie alimentara 25% din venit si nu a actualizat valoarea pensiei alimentare, raportat la noul salariu, cum pot solicita o dovada a castigurilor lunare ale tataluiPe scurt, daca tatalui i se mareste salariul si nu anunta, cum pot avea acces la aceasta informatie, in vederea cresterii pensiei alimentare


Doamna in cauza are un copil de 6 luni facut cu alt barbat decat sotul ei in perioada dinaintea finalizarii divorului. Intrucat conceptia a avut loc inaintea incheierii procedurilor de desfacere a casatoriei, fostul sot reprezinta parintele copilului conform prezumtiei legale de paternitate. Intrucat nu a avut loc un proces de tagada a paternitatii, cum ar putea mama copilului sa solicite pensie alimentara de la tatal biologic


Stii intrebarea clasica ce apare in orice familie in anumite momente de relaxare. Iti privesti cu drag copilul si il intrebi: cine e mai bun, mama sau tata Copilul zambeste si isi numeste preferatul temporar ... lasand un zambat larg de satisfactie pe chipul celui ales.


Tatilor nu li se taie respiratia de fiecare data cand un copil cade, ne permitem cateva minute in plus in fata televizorului si suntem mult mai dornici sa renuntam la copil pentru o seara in oras sau chiar pentru un week-end departe. Cred ca aceasta diferenta de atitudine provine dintr-un element cheie: Sarcina schimba in moduri profunde felul de a fi al ambilor parinti, dar odata ce copilul este nascut, tatal revine la vechiul sine (schimbare in bine sau in rau). Un tati e cool si e mai bine sa fie cool.


De asemenea, este un moment haios: Pentru tot restul vietii ei, fiica mea isi va aminti despre noi ca ne aratam reciproc alimentele mestecate, iar cand va aveni ziua ca ea sa aiba grija de tatal ei slab si senil, vom putea relua jocul. Cu totii imbatranim, insa nu si alimentele mestecate la vedere.


Aceste categorii sunt astfel protejate prin lege de tot felul de mișcări care le-ar fi lăsat fără drepturi succesorale. Așadar, chiar dacă defunctul a lăsat prin moștenire mai mult decât trebuia altor categorii de persoane, a dezmoștenit pe cineva din aceste trei categorii ori a făcut donații în timpul vieții și din averea acestuia n-a mai rămas, în felul acesta, aproape nimic, atunci voința sa nu poate fi respectată în totalitate, când există astfel de moștenitori rezervatari.


Numele tatălui Elenei Chiriac a fost tot mai căutat în ultima perioadă, datorită participării fiicei sale la Survivor România 2022. Mulţi s-au întrebat cine este bărbatul despre care fosta Faimoasă are numai cuvinte de laudă. De cân
https://www.thomasfamilymedicine.com/group/emgality/discussion/e774d867-5e78-4bc4-adfa-b3f8ac3b894e

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page